Támogasson minket!

Segítsen, hogy a Balaton varázslatos szellemi világa egyre több helyről köszönhessen vissza ránk!

Támogasson minket, hogy mi is támogathassuk az ÉRTÉKET és segíteni tudjunk a balatoni kultúrára szomjazóknak!

Ha egyetért céljainkkal és úgy érzi, hogy Ön anyagi javak juttatásával tudja segíteni munkánkat, akkor kérjük tegye meg most!

Támogatás pénzben

2020. szeptember 04.
Magánszemély

Magánszemélyként kérjük a támogatási összeget erre a bankszámlára utalja: Zugor Zoltán ev. 51700100-11124931-00000000 Fókusz Takarékpénztár A közlemény rovatba a következőket írja: alkotói támogatás. Ha könyveink kiadását támogatja, akkor: Könyvkiadás támogatása. Ezzel egyidőben kérjük küldjön egy emailt a …Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre, hogy megköszönhessük nagylelkű támogatását és értesíteni tudjuk , hogy támogatását mire használtuk fel.
Cég, intézmény, egyesület, alapítvány

Ha cég, intézmény, egyesület, alapítvány nevében támogat, akkor kérem először küldjön egy emailt …Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre, hogy a támogatói szerződést megírhassuk. Sajnos egyenlőre még nem közhasznú alapítvány keretében működünk Jelenleg még egyéni vállalkozás keretében dolgozunk, így nincs lehetőség arra, hogy támogatással csökkentsék a társasági adó alapot. Az emailben kérjük adja mag a támogató cég nevét, a támogatás összegét és a támogatni kívánt tevékenységet (alkotói támogatás, könyv kiadás támogatása).
 


Köszönjük!

Nem pénzbeli támogatás

2020. szeptember 04.
Ha egyetért céljainkkal és szívesen segítene, támogatna minket valamilyen formában, azt örömmel fogadjuk. Hálásan köszönünk minden felajánlást, ami tevékenységünket előre mozdítja.

Támogathat minket kapcsolataival, tanácsaival, ötleteivel. Bármilyen információ kincset érhet.

Elfogadunk tárgyi felajánlásokat, könyveket, képzőművészeti alkotásokat, népművészeti tárgyakat melyek a Balatonnal, a Balaton környékével kapcsolatosak.

Szívesen fogadunk önkéntes munkát a különböző projektjeinkhez. Kérjük jelezze felénk, ha önkéntes munkát vállalna.
Ha, van olyan tevékenysége melyet szívesen felajánlana nekünk és az kapcsolódhat a mi céljainkhoz, kérjük írja meg, vagy hívjon telefonon.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+3630-206-9911

Köszönjük!
Kapcsolat
Balaton Mitológia – Zugor Zoltán
  • Mobil:
    (+36) 30-206-9911
  • E-mail:
    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Címünk
    6000, Kecskemét Szigliget utca 7.
Kövessen minket!

Balaton-m.hu © 2020 Minden jog fenntartva!